RISING live: Copenhagen Dreaming

Dato:
Tid: -

Onsdag den 16. marts afholder RISING Architecture og Netværk for Yngre Planlæggere workshoppen COPENHAGEN DREAMING. København er flere år i træk kåret som en af de mest livable cities i verden af tidsskriftet Monocle. Men hvad er egentlig byplanlæggernes, ingeniørernes og arkitekternes overordnede vision for vores hovedstad? Og hvad er dine?

Burning Man Festivalen, Rambøll, BIOARK, GivRum og CapDesk giver bolden op til en aften med fokus på de store visioner. Lad de praktiske hensyn og dansk jante(plan)lov blive derhjemme og vær med til at drømme stort til COPENHAGEN DREAMING.

”A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality”.

TILMELDING TIL HS@WERKSTED.COM
—————————————–————————–——————
Burning Man: er et netværk inspireret af ønsket om at skabe en mere kreativ og samlet verden. Hvert år afholdes en større event i Black Rock Desert i USA, som er et socialt eksperiment i et midlertidigt samfund.

Ramboll: med deres 13.000 rådgivende ingeniører, designere og management konsulenter har Rambøll som ambition at skabe bæredygtige og langsigtede løsninger for hele samfundet.
Rambøll præsenterer deres bud på, hvordan vi kommer til at bevæge os fra A til B i fremtiden.

Givrum.nu: faciliterer byudvikling ved at give liv til tomme bygninger og offentlige rum med fokus på at etablere økonomisk, social og kulturelt bæredygtige fællesskaber.

BIOARK: udvikler og producerer bæredygtige food loops. hvor biologisk affald udnyttes i madproduktionen i intelligent-designede økosystemer. Grundtanken er ‘consume-return-produce’.

Capdesk: er et iværksætterfirma, som vil gøre det muligt for mindre virksomheder at række ud til borgerne i lokalområdet ved at tilbyde ”shares” til naboer, stamkunder, familie og venner i eksempelvis butikker, café’er og venues i byen