Arrangementer

NYPs koordinationsgruppe arbejder primært med en tre faste arrangementskoncepter – netværksbaren, nytårskuren og ekskursionen. Vi bestræber os dog på også at overraske med anderledes og mere skæve arrangementer, når muligheden byder sig.

Her kan du læse lidt om de faste koncepter, kommende arrangementer, og hvem du kan kontakte, hvis du sidder med en idé til et arrangement – måske skal vores næste fredagsnetværksbar holdes på dit arbejde?

Netværksbaren

Vores mål er at afholde fire netværksbarer om året. Netværksbaren kan handle om alt muligt indenfor planlægning. Dog er det et krav, at den indeholder et fagligt element og et socialt element. Ofte har vi ca. 1-2 timers oplæg og diskussion eller byvandring, efterfulgt af tid til at sludre om dagens tema over en øl eller en sodavand.

Nytårskuren

Hvert år afholder vi nytårskuren under et tema, som vi i koordinatinsgruppen finder aktuelt, og prøver at tilgå temaet fra forskellige vinkler, og sætte tingene lidt på hovedet. Vi ønsker at give vores deltagere en fornemmelse af, at være kommet lidt tættere ind på livet af årets tema og at det måske bliver belyst fra en utraditionel vinkel. Vi ønsker at åbne nogle døre til nye kolleger og selvfølgelig fejre at endnu et år er gået!

Ekskursionen

NYPs ekskursioner kan både være dagsarrangementer eller længere studieturer og kan foregå i Danmark såvel som i udlandet. Tidligere har vi bl.a. arrangeret ekskursioner til Nordjylland, Holland og Ruhr Distriktet.