Bliv medlem

NYP har to typer af medlemskaber, privat medlemskab for enkeltpersoner og partnerskab for virksomheder og organisationer. Nedenfor kan du læse mere om hvad du får ud af at være medlem af eller partner med NYP og hvad det koster.

Privat medlemskab

Som enkeltperson kan du blive medlem af NYP. Som medlem bliver du en del af et stort tværfagligt netværk. I netværket kan du møde ligesindende med interesse for byudvikling og planlægning.  Vi er arkitekter, geografer, økonomer, ingeniører, landskabsarkitekter, sociologer og meget andet. Vi er både under uddannelse og færdiguddannede. Der er ingen aldersgrænse for medlemskab af NYP.

Private personer kan blive medlem for 100 kr. om året. Medlemskabet giver adgang til NYPs netværk og rabat til samtlige NYP arrangementer. Du kan melde dig ind på vores medlemsportal , vælge tilmeld og følge trinene herfra.

Partnerskab

Som organisation eller virksomhed er det muligt at støtte NYP ved at indgå et partnerskab med os. Partnerskabet giver adgang til vores netværk og annoncering gennem vores kommunikationskanaler.