NYP NYTÅRSKUR 2019

Dato: 15. marts 2019
Tid: 0:00 - 0:00
Sted: Østerbrohuset
Nytårskur

Fingerplanen har bestemt retningen for byudviklingen i Hovedstadsområdet og har sikret rekreative grønne områder mellem byfingrene. Spørgsmålet er, hvordan vi udvikler og bruger fingerplanen til at forme hovedstadsområdet, så udviklingen skaber værdi for os alle.

Temaet for årets nytårskur er forslag til fingerplan 2019 og vi inviterer yngre planlæggere og andre interesserede til at udarbejde et samlet høringssvar til forslag til fingerplan 2019.

Vi har inviteret en række spændende oplægsholdere som gør os klogere på fingerplanens forskellige facetter. Det hele munder ud i en workshop session hvor vi i fællesskab udarbejder et udkast til et høringssvar.

Ud over det faglige indhold byder arrangementet på traditionsrige bobler (det er jo en nytårskur) lidt til maven og billig bar til at slutte af på.

Pris for arrangementet: 50 kr.
Med i prisen får du ved ankomst et drikkekort, som svarer til 50 kr. i baren.

Programmet opdateres løbende på vores facebookside.

Vi glæder os til at se jer

Tilmeld dig herunder.
Tilmelding og betaling er sat op til mobilepay. For at kunne tilmelde sig skal NYP have oplysninger om dit telefonnummer (som er tilknyttet din mobilepay), din adresse og din email.
Din kode er sendt til dig i tidligere mail. Hvis du mangler at opdatere dine stamdata kan du gøre det her på vores medlemsportal..

Kontakt mail@nyp.dk, hvis der opstår problemer.