NETVÆRKSBAR – NYP+ØsterGRO debataften om BYNATUR

Dato:
Tid: -

ØsterGRO og Netværk for Yngre Planlæggere (NYP) byder op til idéaften i drivhuset på ØsterGRO tagfarm torsdag d. 10. november kl. 17-20 med idéudvikling, fyraftensbajer og mad. Vi håber at se jer til en spændende og hyggelig efterårsaften, som vi runder af med en lækker gryde mad og en skål!

Aftenen står i bynaturens tegn, med fokus på, hvordan vi med Københavns vision om mere og bedre bynatur, kan understøtte og skabe en mere involverende én af slagsen – og hvad der umiddelbart står i vejen herfor. Så tag drømmene, de højtflyvende idéer og de dybdeborende spørgsmål med til sparring om, hvordan vi sammen kan skabe fremtidens bynatur.

Der vil være relevante oplæg fra forskellige grønne aktører, som arbejder med at skabe og drive fælleskabende grønne byrum på både offentlige og private arealer og indblik i, hvordan driften af byens natur varetages.

Vi håber at se jer til en spændende og hyggelig efterårsaften!

PRIS:
NYPmedlemmer – 50 kr.
Ikke-NYP medlemmer – 100 kr.
Det er muligt at blive medlem af NYP samtidig. Er man ikke medlem, men ønsker at blive det ifm. tilmelding til arrangementet, skal man overføre 150 kr. og samtidig udfylde felterne på: https://www.nyp.dk/organisering/

Noter i tilmeldingen, at man netop er blevet medlem.

TILMELDING
OBS. Der er 30 ledige pladser. Først til mølle.
Tilmelding først gældende ved modtaget betaling.

Tilmelding til frederik@nyp.dk

Betaling via Mobilepay til 60708163 eller bankoverførsel: Reg 1551 konto 10084407. Skriv i kommentar- og emnefeltet ved betaling og tilmelding “dit navn og Bynatur”.

De bedste hilsner
ØsterGRO og NYP

Skriv en kommentar