NETVÆRKSBAR – KLIMASIKRET BYUDVIKLING

Dato:
Tid: -

I samarbejde med SCALGO inviterer NYP til Netværksbar om klimasikret byudvikling.

Det aftryk vi sætter på byen i dag skal tage hånd om de kendte klimaudfordringer. Med dette netværksarrangement tager vi pulsen på tendenser i den klimasikrede byudvikling i dag.

Mød ISHØJ KOMMUNE, der arbejder målrettet med at skabe klimasikret byudvikling og vil fortælle om barriere og udfordringer for den helhedsorienterede planlægning. Få indblik i den nyeste forskning, når VANDKUNSTEN giver et inspirationsoplæg om konkrete klimatilpasningsprojekter fra en arkitektmæssig vinkel. Kom og leg med det nye screeningsværktøj fra SCALGO og hør hvordan, det har rykket mulighederne for at forstå og indtænke klimasikring i byudviklingen.

Det hele foregår hos arkitektfirmaet Vandkunsten, Krudtløbsvej 14, 1439 København K.

 

PROGRAM:

17.00 Velkomst ved NYP

17.10 Klimafokuseret byudvikling i Ishøj Kommune

Planchef Anja Carlslund fortæller om, hvordan Ishøj Kommune arbejder målrettet med at skabe klimasikret byudvikling og barriere og udfordringer for den helhedsorienterede planlægning

17.35 Nyt digitalt værktøj til klimatilpasning

Signe Barnes, Salgs og Markedsudvikler i SCALGO præsenterer det nye værktøj SCALGO Live, der kan bruges til at understøtte klimasikrede byudviklingsprojekter med eksempler fra nuværende brugere af programmet.

18.00 Klimatilpasningsprojekter fra en arkitektmæssig vinkel

Cand.Polyt. i Bygningsdesign, Lærke Philipsen fra Vandkunsten og DTU giver et indblik i Vandkunstens spændende projekter i et klimaperspektiv. Lærke arbejder på et fælles innovationsprojekt mellem DTU og Vandkunsten om digitale værktøjer til designbeslutninger om lokal håndtering af regnvand hos tegnestuer i den tidlige designfase.

18.30 Let aftensmad, Netværk og fri leg med SCALGO Live.

Medbring gerne cases og igangværende projekter, du har lyst til at sætte under klimasikringsluppen eller brug værktøjet til fx at undersøge, hvor meget vand, der står ved din egen hoveddør under skybrud.

Medbring egen bærbar eller brug de enkelte computere, vi har stillet op. Alle deltagere får efterfølgende 1 mdrs. gratis adgang til SCALGO Live

19.30 Tak for i dag

Vi håber at se jer til en spændende og hyggelig efterårsaften!

PRIS:

NYPmedlemmer – 20 kr.

Ikke-NYP medlemmer – 50 kr.

Det er muligt at blive medlem af NYP samtidig. Er man ikke medlem, men ønsker at blive det ifm. tilmelding til arrangementet, skal man overføre 120 kr. og samtidig udfylde felterne på: https://www.nyp.dk/organisering/

Noter i tilmeldingen, at man netop er blevet medlem.

TILMELDING

OBS. Der er 40 pladser. Først til mølle.

Tilmelding først gældende ved modtaget betaling.

Tilmelding til marianne@nyp.dk

Betaling via Mobilepay til 60708163 eller bankoverførsel: Reg 1551 konto 10084407. Skriv i kommentar- og emnefeltet ved betaling og tilmelding “dit navn og klima”.

De bedste hilsner

NYP

Skriv en kommentar