METRO CITYRING TUR

Dato: 17. januar 2018
Tid: 0:00 - 0:00
Sted: Frederiksberg Metro Station, Solbjergvej v. Falkoner Alle
Fyraftensarrangement

Er du betalende medlem af NYP, er du nysgerrig på byggeri i stor skala, vil du med en tur under jorden før alle andre?

Onsdag d. 17. januar har du mulighed for at se en næsten færdig metrocityring-station før alle andre. Metroselskabets byggeleder viser rundt på den nye cityring station ved Frederiksberg St. som først åbner for passagere i 2019. Efter rundturen er der tid til spørgsmål, øl og netværk på en nærliggende café.

Arrangementet starter kl. 15.30. Vi mødes på Solbjergvej nærmest Falkoner Allé foran indgangen til byggepladsen (rød cirkel). Tilmeld dig ved at sende en mail til mail@nyp.dk med dit fulde navn og din skostørrelse (den er god nok). Vi sørger for sikkerhedsudstyr til dig. Der er et meget begrænset antal pladser, så dobbelt tjek lige kalenderen inden du tilmelder dig. Din tilmelding er først bindende, når du modtager en bekræftelse fra os.

Arrangementet er gratis og kun for betalende medlemmer af NYP (Medlemskab for 2017 gælder også til denne netværksbar). Er du ikke medlem? Så meld dig ind via MobilePay til 22420 eller bankoverførsel til Reg 1551 konto 10084407. Det koster 100 kr. for et årsmedlemsskab af NYP. Læs mere her https://www.nyp.dk/organisering/