Fredagsnetværksbar : Køge Kyst

Dato:
Tid: -

Fredag den 4. september kl 15.30-18.30

NYP tager sydpå til Køge Kyst, et af Danmarks største infrastrukturprojekter. Her skal vi høre om visionen for at omdanne det gamle havneområde fra nedslidt industri til en bydel med 4.000 beboere og 4.000 arbejdspladser. Mantraet hedder ”livet før byen – byen for livet” med midlertidig byudvikling som driver. Først kommer musik, kunst og events, så kommer arbejdspladser og til sidst rykker boligerne ind.

Med sekretariatet for Køge Kyst som guides tager vi på byvandring for at se strategien udfolde sig i praksis og ikke mindst bare blive inspireret. Der vil være god tid til de spørgelystne og tid til at falde i snak med andre byplan-nørder.

Vi slutter arrangementet af med dåseøl ved kajkanten i aftensolen – det kan kun blive hyggeligt!

P R A K T I K
Arrangementet koster 30 kr for medlemmer og 60 kr for ikke-medlemmer. Du kan betale med mobilepay (30262600) eller eventbrite.

Arrangementet bliver kun til noget, hvis der er minimum 20 tilmeldte senest 3 dage før (1. september). Så se da lige at få købt din billet :)

For dem som har lyst til at tage af sted kollektivt, så mødes vi på kl. 15.20 på København H ved sporet mod Køge (linje E) – gå efter et NYP-logo! Som noget nyt vil vi gerne finde et klogt hoved, der vil give et speciale-pitch undervejs på turen– hvis du har mod på det, er du velkommen til at tage fat i os :-).

P R O G R A M

15:20: Afgang fra København H mod Køge st.
15:35: Speciale pitch!
16:15: Ankomst til Køge station
16:30: Gåtur i Køge Havn med Køge Kyst sekretariatet
17:30: Dåseøl på havnefronten