City Link Festival : Edinburgh

Dato:
Tid: -

City Link Festivalen fejrer den 24.-27. september urban samskabelse ved at aktivere og skabe netværk mellem byer. Foruden Edinburgh som er dette års værtsby, deltager København, Hamburg og Istanbul, sidstnævnte er værtsbyen i 2016.

Årets City Link Festival bliver afholdt i Edinburgh, Skotland.​ Edinburgh er den tredje by, der indgår i det internationale City Link­ netværk, som undersøger demokratisk fornyelse af by og byrum​. Den skotske hovedstad er kendt som en historisk og kulturel by, og figurerer på UNESCOs World Heritage­liste som “Nordens Athen” med sin dramatiske topografi og imponerende arkitektur. Skotlands seneste folkeafstemning om uafhængighed har fungeret som en katalysator for politisk, social og økonomisk reformering. I Edinburgh har det manifesteret sig i en voksende blomstring af græsrods­ og kulturinitiativer med borgere, der tager magten i egne hænder og skaber et nyt kulturlandskab i byen.

Find mere information her : City Link Edingburg

Tilmelding gennem City Link sikrer dig gratis adgang til hele programmet (eksklusiv emner markeret med *). Derudover tilbyder vi en samlet pakke med fly og hotel. Prisen vil være ca. 5000 kr. pr. person med forbehold for stigende fly­ og hotelpriser

Kontakt og hjælp til booking inden 1. august til Sara Melson på sara@givrum.dk