CITY LINK 2015

Dato:
Tid: -

City Link og GivRum inviterer til en dag i byens tegn, med fokus på transformation af byens rum gennem kunstneriske og kreative strategier og metoder, og hvor borgerinddragelse og samskabelse bliver taget under kærlig, kritisk behandling.

City Link 2015: Reimagining the City vil byde på oplæg og debatter, workshops og udstillinger samt middag og pop-up koncerter. Igennem dagen vil vi blive kastet ud i nye måder at tænke kreativitet og sociale fællesskaber, og gennem best practice eksempler vil vi opnå nye perspektiver på, hvordan vi kan arbejde imod bedre løsninger i vores by. Tag din nabo, kollega, barn eller ven under armen, når vi sammen vil udforske byens rum på ydre Frederiksberg og i Nordvest, ved brug af kreative metoder.

OVERORDNET PROGRAM:
09.00 – 14.00: SYMPOSIUM, NOVOZYMES’ unikke kantine på Hillerødgade 42, udført af Arne Jakobsen. Note: Vil foregå på engelsk.

Talk+Paneldebat 1: Hvordan kan vi bruge kunsten som kritisk og sanseligt værktøj, og hvilke udfordringer findes i arbejdet med kunst og billedkunstneriske strategier i offentlige byrum?
Voices: Tanya Toft (Kurator og Ph.d.) / Morvern Cunningham (LeithLate) / Ulrikke Neergaard (Somewhere) / Kirsten Dufour (Astrid Noack)

Talk+Paneldebat 2: Hvem ejer retten til byen, og hvilke metoder og strategier kan vi bruge til at sikre at byen bliver et levende, demokratisk og sanseligt rum, hvor borgerne bliver hørt, og udfordret til at tage del?
Voices: Jan Liliendahl Larsen (Urbanist, Supertanker) / Mads Boserup (TagTomat) / Martin Voola (Dome of Visions) / Jenny Humberstone (HERE+NOW)

14.00 – 18.00: WORKSHOPS. Forskellige steder i området.
Fra klokken 14 vil vi i samarbejde med lokale, urbane initiativer, udforske og udvikle byens rum, gennem et flersporet workshopforløb og citywalk, faciliteret af:
Creative Roots: Collective Urbanism – Café Ved Buen, Bispeengen 1, 2000 Frederiksberg
Harvest Skateboard Company – Under Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg
Lise Eiler – Under Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg
TagTomat – Glentevej 70 C, 2400 København NV
ContainerBy Detours – Ørnevej 3, 2400 København NV
og SOMEWHERE Kunst og offentlige rum.

18.00 – 23.00: FERNISERING AF POLAR TWINS & GILDE.
https://www.facebook.com/events/1669113799969254/
RUMOS, Glentevej 70A,1. sal, 2400 København NV.
Til fernisering af udstillingen Polar Twins hos RumOs kommer Byhøst og disker op med en 3-retters menu. Her fortolker kokkene “suppe, steg og is-konceptet” ud fra Skotlands kulinariske verden med danske lokale råvarer og nordisk kogekunst. Det hele serveres som gå-stå-og-spis middag, så du kan tage hver ret med ud og gå på opdagelse i udstillingen og de andre mennesker. Sæsonen betyder at naturen lige nu er et overflødighedshorn af gode sager, så Byhøst sørger også for at der er vilde, lokalt plukkede sager på tallerkenen.

KUNSTUDSTILLING: POLAR TWINS. Glentevej 70A, 1. sal, 2400 København N
I forbindelse med City Link Festivalen har seks danske og seks skotske kunstnere og kuratorer deltaget i en kunstner-udveksling, hvor de har undersøgt hinandens byer og rum og ladet processen inspirere til nye værker. Værkerne afspejler tanker om rejse og bevægelse, fremmedgørelse og hjemlighed, lokalhistorie og reflekterer over forskelligheden mellem byer i almindelighed og København og Edinburgh i særdeleshed.

Deltagende kunstnere: Jamie Johnson / Rabiya Choudhry / Anneli Holstrom / Jessica Harrison / Kevin Harman / Luise Sejersen / Peter Voss-Knude / Christian Bang Jensen / Suada Demirovic / Lisa Bregneager
Kurateret af Morvern Cunningham og Miriam Wistreich

UDSTILLING: HOLD ME DEAR. FOUR CITIES, (EXTRA) ORDINARY PLACES. Under Bispeengbuen.
Det Edinburghske design-studie HERE + NOW kuraterer fotoprojektet Hold Me Dear. Hold Me Dear er en fejring af byer, hvor lokale borgere fra City Link-byerne Edinburgh, Hamburg, København og Istanbul har bidraget med billeder af steder i deres by, som de holder særligt af. Vi glæder os over at kunne fremvise et udsnit af udstillingen Hold Me Dear til Frederiksberg.

TILMELDING
Symposium: 50 kr. inklusiv frokost, kaffe og te.
OBS: Begrænset antal billetter, køb via Billetto. Se link øverst i eventet.

Workshops: Fri entré.
OBS: Tilmelding påkrævet ved deltagelse fra grupper på mere end 10.

Middag v/ Byhøst: Gratis ved køb af billet: https://billetto.dk/da/events/polar-twins-opening-byhoest-city-link

Pop-up koncerter og udstilling: Fri entré.

Tilmelding og for mere information skriv til: maria@givrum.nu

https://www.facebook.com/events/513595535483985/