Dato:
Tid: -

Netværksbar om bæredygtig byudvikling.

NYP afholder netværksbar i samarbejde med Green Building Council Denmark og Habitats ApS. Temaet er bæredygtig byudvikling – mellem vision og praksis

 

HVORRefshalevej 163A, København.

HVORNÅR: Den 4. marts fra kl. 16.00

 

Bæredygtighed er for alvor kommet på dagsordenen i byudvikling. Men hvor bliver de tårnhøje ambitioner om bæredygtighed fra masterplanerne af i virkeligheden?

Efterhånden som visionerne skal blive til virkelighed, er det ikke længere bæredygtighed, der er overskriften. Men hvad er det, der sker – dér mellem vision og virkelighed – i byudviklingen, og hvordan kan det være anderledes, så byudviklingen bliver mere bæredygtig end den er nu?

Det kan du være med til at diskutere sammen med Netværk for Yngre Planlæggere, Green Building Council og Habitats, når vi inviterer til netværksbar d. 4. marts 2016.

Et af værktøjerne er certificeringsordningen DGNB, som Green Building Council Denmark uddanner konsulenter i for at fremme en bæredygtig byudvikling.

Vi kombinerer høj faglighed med fredagsøl og kigger nærmere på de udfordringer, som den bæredygtige byudvikling støder på i praksis.

 

Tilmelding: mail til mads@nyp.dk – skriv bæredygtighed i emnefeltet 
Pris: 30 kr for medlemmer og 50 kr for ikke-medlemmer.
Betalingsmåde: Bankoverførsel til reg. 1551 konto 10084407 eller mobilepay til 60 70 81 63 (NYP). Skriv navn og “bæredygtighed” som besked.
Tilmelding er først gældende når betaling er modtaget.
Hvis du ønsker, at blive medlem af NYP kan du melde dig ind her.